مانور اطفاء حریق واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرریگ به مناسبت 7 مهر روز آتش نشانی و ایمنی

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر بندرریگ مانور اطفاء حریق واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرریگ رأس ساعت 10 صبح امروز از درب شهرداری و با حضور کلیه نیروهای واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری و ماشین آلات و تجهیزات خدماتی و تاسیساتی شروع و از مسیر خیابان آزادی شمالی,صدف,22 بهمن,انقلاب, پاسداران شمالی , ملوان و ساحلی و در نهایت به محل حریق بر پا شده واقع در پشت اداره ثبت احوال ختم شد.
سپس نیروهای خدمات آتش نشانی و ایمنی به اطفاء حریق بر پا شده در کمترین زمان ممکن مشغول شدند.
در این مانور معاونت عمرانی و حراست شهرداری, رئیس شورای شهر, ریاست و پرسنل محترم اداره گاز بندرریگ به همراه ماشین آلات امداد و نجات , جمعی از شهروندان و همچنین پرسنل محترم نیروی انتظامی و مسئول کانال خبری ریگ نیوز شرکت داشتند.